Bedwantsen bestrijden Tilburg

Bel: 013 - 57 14 730

Bel 013 - 57 14 730 en maak direct een afspraak.

Zo snel mogelijk teruggebeld worden?

Klik op bel mij terug en laat uw gegevens achter:
Bel Mij Terug

Bedwantsen bestrijden Tilburg

Naam: Ambrose Services
Actief in de Regio: Tilburg
Telefoonnummer: 013 - 57 14 730
Website: https://ambroseservices.nl/

Op een later tijdstip bellen?
Download hier de contactgegevens direct op uw telefoon!

Bedbugs bestrijden Tilburg

Hebt u last van bedbugs ofwel bedwantsen dan kunt u het beste contact opnemen met een ongediertebestrijder in de buurt van Tilburg. De symptomen van bedluizen zijn vaak direct te herkennen. U heeft last van rode bulten rond uw enkels, jeuk en er zitten kleine zwart rode beestjes in bed. Bel in dit geval direct een ongediertebestrijder! Alleen zij kunnen bedwantsen volledig uitroeien. Probeer het absoluut niet zelf.

Wat kunt u doen tegen bed bugs?

Houd er rekening mee dat u korte tijd uit uw woning moet terwijl de bestrijder uw huis ontdoet van wandluis. Verder is het verstandig om uw kleding voor een korte periode in te vriezen. Ga niet aan de slag met huis tuin en keukenmiddelen. Deze hebben geen zin. Voor vragen kunt u altijd bellen 013 - 57 14 730.

bedwantsen bestrijden Tilburg

Bedwantsen herkennen

Gelukkig is bedwantsen herkennen niet heel moeilijk en ook de symptomen zijn duidelijk. Dit ongedierte is uniek in zijn soort en over de hele wereld vrijwel hetzelfde. Als hij nog geen bloed in zich heeft opgenomen is hij oranje van kleur. Heeft hij eenmaal iemand of iets gebeten, dan wordt hij donkerrood of zelfs bruin van kleur. Om een idee te krijgen van hoe hij eruit ziet staat hierboven een foto (op ware grote). Om ze live in actie te zien kunt u het beste de onderstaande video bekijken.

Bedwantsenbestrijding Tilburg

Wilt u bedwantsen bestrijden, neem dan contact op met de ongediertebestrijder op deze pagina! Hij of zijn kan u haarfijn uitleggen welke maatregelen u moet nemen om ervoor te zorgen dat de bewants vertrekt. In veel gevallen is professionele hulp noodzakelijk omdat de middelen waarmee je de bedbug bestrijdt simpelweg niet vrij verkrijgbaar zijn.

BEL DIRECT: 013 - 57 14 730