Bedwantsen bestrijden Leidschendam & Voorburg

Bel: 06 - 150 979 45

Bel de bestrijder direct of laat uw gegevens achter. Alkon ongediertebestrijding neemt zo snel als mogelijk contact met u op!

Laat uw gegevens achter:
Bedwantsen bestrijden Leidschendam & Voorburg

Naam: Alkon ongediertebestrijding
Adres: Mauritsstraat 29
Postcode: 2271 SC
Plaats: Voorburg
Telefoonnummer: 06 - 150 979 45
E-mailadres: info@alkon.nl
Website: http://www.alkon.nl/

Op een later tijdstip bellen?
Download hier de contactgegevens direct op uw telefoon!

Bedbugs bestrijden Leidschendam & Voorburg

Hebt u last van bedbugs ofwel bedwantsen dan kunt u het beste contact opnemen met een ongediertebestrijder in de buurt van Leidschendam & Voorburg. De symptomen van bedluizen zijn vaak direct te herkennen. U heeft last van rode bulten rond uw enkels, jeuk en er zitten kleine zwart rode beestjes in of rond uw bed. Bel in dit geval direct een ongediertebestrijder! Alleen zij kunnen bedwantsen volledig uitroeien. Probeer het absoluut niet zelf.

Wat kunt u doen tegen bed bugs?

Houd er rekening mee dat u korte tijd uit uw woning moet terwijl de bestrijder uw huis ontdoet van wandluis. Verder is het verstandig om uw kleding voor een korte periode in te vriezen. Ga niet aan de slag met huis tuin en keukenmiddelen. Deze hebben geen zin. Voor vragen kunt u altijd bellen 06 - 150 979 45.

bedwantsen bestrijden Leidschendam & Voorburg

Bedwantsen herkennen

Gelukkig is bedwantsen herkennen niet heel moeilijk. Dit ongedierte is uniek in zijn soort en over de hele wereld vrijwel hetzelfde. Als hij nog geen bloed in zich heeft opgenomen is hij oranje van kleur. Heeft hij eenmaal iemand of iets gebeten, dan wordt hij donkerrood of zelfs bruin van kleur. Om een idee te krijgen van hoe hij eruit ziet staat hierboven een foto (op ware grote). Om ze live in actie te zien kunt u het beste de onderstaande video bekijken.

BEL DIRECT: 06 - 150 979 45