bedwantsen bestrijden Dokkum

Bedwantsbestrijding Dokkum

Wij zijn actief in de regio: Dokkum
Telefoonnummer: 085 - 580 2743

Bedwantsen bestrijden Dokkum

Hebt u last van bedbugs ofwel bedwantsen dan kunt u het beste contact opnemen met een ongediertebestrijder in de buurt van Dokkum. De symptomen van bedluizen zijn vaak direct te herkennen. U heeft last van rode bulten rond uw enkels, jeuk en er zitten kleine zwart rode beestjes in bed. Bel in dit geval direct een ongediertebestrijder! Alleen zij kunnen bedwantsen volledig uitroeien. Probeer het absoluut niet zelf.

Wat kunt u doen tegen bed bugs?

Houd er rekening mee dat u korte tijd uit uw woning moet terwijl de bestrijder uw huis ontdoet van wandluis. Verder is het verstandig om uw kleding voor een korte periode in te vriezen. Ga niet aan de slag met huis tuin en keukenmiddelen. Deze hebben geen zin. Voor vragen kunt u altijd bellen 085 - 580 2743.

bedwantsen bestrijden Dokkum

Bedwantsen herkennen

Gelukkig is bedwantsen herkennen niet heel moeilijk en ook de symptomen zijn duidelijk. Dit ongedierte is uniek in zijn soort en over de hele wereld vrijwel hetzelfde. Als hij nog geen bloed in zich heeft opgenomen is hij oranje van kleur. Heeft hij eenmaal iemand of iets gebeten, dan wordt hij donkerrood of zelfs bruin van kleur. Om een idee te krijgen van hoe hij eruit ziet staat hierboven een foto (op ware grote). Om ze live in actie te zien kunt u het beste de onderstaande video bekijken.

Bedwantsenbestrijding Dokkum

Wilt u bedwantsen bestrijden, neem dan contact op met de ongediertebestrijder op deze pagina! Hij of zijn kan u haarfijn uitleggen welke maatregelen u moet nemen om ervoor te zorgen dat de bewants vertrekt. In veel gevallen is professionele hulp noodzakelijk omdat de middelen waarmee je de bedbug bestrijdt simpelweg niet vrij verkrijgbaar zijn.


Meer informatie

Bed-Bugs.nl

Wij zijn bereikbaar op het nummer: 085 - 580 2743

Wij bieden verschillende services aan in Dokkum en omstreken, waaronder:
  • Ongediertebestrijding
    en
    • bedwantsen bestrijden
085 - 580 2743

96% beveelt ons aan

Bedwantsen Dokkum | Bel: 085 - 580 2743